Alla inlägg under juni 2011

Av Eve - 5 juni 2011 17:08


Grannen som spelar hög musik, kommer och går på konstiga tider och pratar halva nätterna igenom. Och den otroligt dåliga ljudisoleringen. Man ska inte höra så väl att någon i lägenheten bredvid pratar, inte när det är i normal samtalston. Helt klart en stor nackdel med en äldre byggnad. Nybyggda hus kan åtminstone förväntas uppfylla krav på ljudisolering, även om de i regel är fula och/eller tråkiga.  

Av Eve - 5 juni 2011 16:25
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Eve - 3 juni 2011 12:20


Avslutning i onsdags, examensdag. En aningens bisarrt kanske, med tanke på att det endast är ett fåtal av oss som faktiskt är klara, och många av oss har ex-jobbet kvar att göra klart, vissa uppskjutna till hösten.


Började dagen med champagnefrukost i Munksjöparken. Jordgubbar och bubbel på morgonen var inte helt fel. Soligt och härligt verkade det bli också, men ännu inte samma kvävande värme som dagen innan. 


Efter det tårta och kaffe med byggavdelningen och lärarna därifrån i skolan. Trevligt och god tårta, ett par tal och presentutdelning till (vissa) kursutvecklare. Därefter fotografering i trappan på alla studenter. Stod längst fram så borde synas iaf, om jag blir bra är väl en annan fråga, men är ju inte det som är det viktigaste och lär ju inte se så mycket ändå, inga närbilder direkt. Träffade B igen, vilket var ett tag sedan, får se till att träffa henne igen innan jag flyttar hem sen.


Därefter lite mingel, en fika och vänta på att få marschera iväg till kyrkan. Lång väntan men trevligt att umgås med folk och stå ute i solen. Till sist avmarsch mot kyrkan, inte särskilt bra idé att gå i klackar då men det gick ändå. Det hela hölls i pingstkyrkan, vilket funkade bra, bra lokal att hålla det i, om man bortser ifrån den kristnade effekten, vilken var nedtonad (avmonterad) för dagen. Hyfsat kort högtid ändå, och utdelningen av stipendier tog inte så lång tid som befarat. Ett par från klassen som fick stipendier, däribland A, till förvåning för alla, inklusive hnom själv. Välinformerad som vanligt...


Utöver stipenieutdelning även ett par tal, varav det sista var onödigt långt, och lite musik. Efter det rosutdelning utanför och ett kort hejdå till lärare. Sedan drog vi och käkade buffe på en kinarestaurang, väldigt hungriga i det läget. En kort stund nere på trädäcket vid vattnet efter det, otroligt fint att sitta där nere. Hem efter det, för att smörja in ryggen då jag lyckats bränna upp den under dagen, otaktiskt värre. Lite vilande innan det var dags att dra sig vidare igen.


Mötte upp de andra för att gå till Velvet för uppmötning av resten av klassen och Bhv. En cider där iväntan på avmarsch. I samlad tropp vandrade vi ner mot piren där middagen skulle hållas. Där avnöjts god mat (Skaldjurstoast med färsk riven pepparrot, Marinerad fläskfilé med marsalasås samt smörslungade potatis, Glass och färska jordgubbar + kaffe) och vin i trevligt sällskap innan vi drog åter till Velvet, de sista som gav oss av nästan, alla andra hade dragit tidigare. Ett tag på velvet innan det var dags att bege sig hem och sova. Mycket trevlig dag och en perfekt avslutning på kvällen. Ett hejdå till alla, även om många inte var närvarande. 

Av Eve - 2 juni 2011 16:32
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards