Alla inlägg under juni 2009

Av Eve - 5 juni 2009 12:49


Tvättade två maskiner tvätt tidigare i veckan. Nu funkar inte tvättmaskinen som den ska. Ett tecken på att jag borde hålla mig borta från tvättmaskiner kanske? Och anställa en tvättslav? Känns faktiskt inte som en så dum idé.


Har precis färgat håret, blev alldeles för mörkt, men var inställd på att det inte skulle bli som jag ville eftersom jag inte hittade den färgen som jag ville ha. Hur svårt kan det vara att göra en bra, ljus kopparröd färg? Skönt att ha det i en enhetlig färg i vilket fall, det ser så mycket fräschare ut.


För övrigt kan jag bara nämna att den försvunna vännen svarade på sms:et till sist, det spöregnar ute, och jag börjar jobba på måndag. Sju veckor i den gråa, trista byggnaden som är KSS, och där man är isolerad från omvärlden och väder inte existerar förutom under fikaraster och luncher. Då är det tur att man har bra arbetskamrater iaf.

Av Eve - 4 juni 2009 09:51


Bara att konstatera, beslutat att ge mig körkort var kanske inte det bästa beslutet examinatorn (eller vad man nu ska kalla honom) tog den där dagen i mars för tre år sedan. Återigen nära att bli påkörd när jag skulle ut ur Jönköping i tisdags, bytte fil utan att titta bakåt och fick en ilsket tutande bil efter mig. Känns igen det där, med ilsket tutande bilar, fick en på mig i en rondell för nåt år sedan också, hade lite bråttom hem och missbedömde avståndet till bilen som kom från vänster. Fast har ju klarat mig iaf, tur att andra bilister inte gärna kör på andra bilar :)


Sen var ju beslutet att ta vägen över Munksjöbron hem inte det bästa heller, borde hållt mig till Bankeryd-Falköpingsvägen, hade sparat åtminstone tio minuter och sluppit krypköra.


Annars har jag inte gjort så mycket, varit ute och gått med hundarna, tvättat och spelat Sims. Samt väntat på att en kompis ska svara på ett sms, och funderat på om det är ett dåligt tecken att hon inte svarar. Men kan inte påminna mig att jag gjort något som skulle kunna få henne att bli arg på mig, så det kanske bara inte har kommit fram. Eller så har hon glömt att svara. Behöver ju inte övetolka saker och ting.

Av Eve - 2 juni 2009 11:52


Tillbaka i Jönköping en sväng då, för att packa ner lite mer saker inför sommaren. Hitills har jag fyllt en resväska till med bara kläder. Garderobesrensning kanske vore på sin plats? Och ändå känns det alltid på morgonen som om jag inte har något att ta på mig. Jomenvisst.


Självklart behövde bilen tankas, och självklart kollade jag aldrig det innan jag åkte, utan strax utanför Mullsjö tändes lampan, vilket ledde till en lätt panik. Om det finns något jag hatar lika mycket som att parkera så är det tanka, helt enkelt för att jag gör det alldeles för sällan, och därför alltid känner mig osäker på hur man gör. Egentligen är det ju inte så svårt, ställa sig på rätt sida, skruva av tanklocket, bestämma betalsätt och tanka motsvarande mängde bensin, skruva fast tanklocket och sen är det klart. Parkera är desto svårare, blir alltid lika chockad när jag lyckas ställa mig rakt på första försöket, utan att behöva backa och greja.


För övrigt hade jag och D en intressant diskussion i lördags om varför ingen av oss skulle kunna bli nykterister, eftersom vi behöver alkoholen för att mjukas upp lite och bli mindre blyga mer eller mindre. Sorgligt men sant. Fast som D sa, om vi hade varit nyktra så hade vi suttit i var sin ände av soffan och på sin höjd pratat om vädret. Nu satt i istället ute på balkongen och diskuterade barn, till J:s förskräckelse. Han kändes inte riktigt mogen för den diskussionen.


Nu, åter till packandet.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards