Alla inlägg under april 2008

Ide

Av Eve - 4 april 2008 07:25


Just när man trodde att det höll på och bli vår, så vaknar man upp till mer snö. Det är då man känner för att krypa ner under täcket igen, och gå i ide till våren kommer.


Dock hjälper det att ha en rolig föreläsning och se fram emot, vi ska få första inlämningsuppgiften idag. Och sen är det ju tentaröj på lördag, och det verkar som om L ska med ut, för en gångs skull.

Av Eve - 3 april 2008 18:20


Det verkar som om jag får en promenad till. Inget kul att baka bullar utan ägg & pensla med. Får kolla om det är något mer jag har glömt och köpa...

Av Eve - 3 april 2008 17:07


Dagen slutade inte särskilt bra igår. Tänkte på allt jag måste göra de senaste dagarna, och kände att jag inte kommer klara det. Inte bra och tänka så precis innan man ska somna. Men det gjorde jag till sist, även om jag kom upp senare idag än vad jag hade tänkt. Lyckats spilla ut en hel kopp te över köksbänken + micron, samt misslyckats få isär frysna brödskivor utan att det delat sig, vilket gjorde att jag bara ville krypa under täcket igen, och sova till dagen var över. Men även hänt en del bra saker också, ringt och gjort en beställning, fått reda på att företagskvällen var på tisdag istället för ikväll, fått mig en liten promenad, och suttit och läst i boken. Även varit iväg på en fysikföreläsning. I fortsättning ska vi nog gå på Eriks föreläsningar, men det gäller och vara där i tid, tydligen var det bara tio platser tomma på den idag, och fler lär komma. Lär inte vara många som går på våra ordinarie. Synd att man inte kan göra så med räkneövningarna också.

Av Eve - 2 april 2008 21:48


Varit iväg och yogat nu. Sista gången med ledd, nästa gång blir det mysore. Blir intressant det, och verkligen se hur det funkar. Intressant, senaste halvtimmen har jag gått mellan att vara lycklig, glad, skamsen, sentimental, ledsen, till glad igen. Yogan släppte väl på lite spärrar eller nåt.


Fick min bok idag, "The Scarlet Pimpernel". Läste de böckerna när jag gick på högstadiet tror jag det var, fast på svenska då. Tror det var Miranda som fick mig att börja läsa dem. Nostalgi på hög nivå det här :) Annars så har jag varit hemma hos A och käkat med henne och L, samt gått på en fysikföreläsning, introduktion, samma som vi var på igår, men med en annan, mycket bättre, föreläsare den här gången. Tror vi ska fortsätta gå på hans föreläsningar. Samt suttit och kollat på DVD, "Dark Angel". Borde inte köpa DVD:er med serier sådär, kollar på dem för mycket, på tid som borde använts till något annat. Som att plocka upp alla kläder och andra grejer som ligger slängda över hela golvet. Jaja, imorgon är en ny dag... 

Av Eve - 1 april 2008 20:48


Så, då är man tillbaka i verkligheten igen då. Fysiken var väl ingen höjdare, vår föreläsare är estniska från början, med lite för stark brytning, så var tredje mening var oförstålig. Ska nog gå på föreläsningar med någon annan föreläsare. Tänkte prova lite olika, en i morgon, och är den inte bra så går vi till han vi hade i förra kursen. Viktigt att ha en bra föreläsare, det gör väldigt mycket för förståelsen.


Den andra kursen vi ska läsa, Funktion, form och gestaltning, verkar bli jättekul! En "riktig" inriktningskurs, med saker som känns relevanta för vår utbildning. Blir kanske en del jobb, men är det bara kul, så gör det inte så mycket.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards